Totul e bine când la toţi ni’i bine

Lene visa la un tărâm unde femeile să nu fie prea arătoase, iar bărbaţii să fie înalţi şi fermecători. Un tărâm magic unde oamenii să’ţi zâmbească pe stradă fără să’ţi fie teamă că ai dat peste un psihopat. Şi totul să fie civilizat, fără ca cineva să te îmbrâncească la metrou sau să’ţi auzi şi cele mai nebănuite insulte. La fel de mult îşi dorea să recicleze plastic şi hârtie, că aşa fac toţi snobii din vest. Şi să gătească wegdes la cuptorul electric, peste care să presare brânză Cheddar şi puţin Brown sauce. Mai visa şi să plimbe un căţel mare şi agitat, care să o facă să alerge pe stradă cum vedem noi că fac americanii în Central Park cu animalele de companie.

Barbie îşi dorea o ţară unde să existe lucruri minunate precum Topshop, New Look sau George şi unde oamenii să se îmbrace atât de frumos încât să nu mai vrei să ieşi din casă până nu eşti şi tu la fel de bine asortat ca ei. Din fragedă pruncie, Barbie mai visa şi la o cameră la mansardă, cu flori în geam şi mirosind a zambile pe timp de iarnă. Şi la o casă cu etaj şi grădină, în spatele căreia să aştepte cuminte o bicicletă, numai bună de scos la soare. O ţară unde să poţi alerga în voie, fără să te simţi ridicol că eşti singurul om cu preocupări atletice la 10 dimineaţa (sau la orice oră a zilei).

Românu’ visa să se joace frisbee, tenis şi Mario pe Wii de dimineaţa până seara, să se uite la televizor la o varietate de programe, să construiască şantiere navale din piese de lego şi să citească tot felul de cărţi fascinante precum Charlie and the Chocolate Factory, SpongeBob Squarepants sau The Best Chick Stories. Şi să mai fie şi plătit pentru toate astea! Să nu uităm că motto-ul lui în viaţă este I don’t hate to work, I just love not to.

Şi pentru că toate visele par să se împlinească în Regat, Lene, Barbie şi Românu’ se declară mulţumiţi de întorsătura pe care au luat’o lucrurile în momentul în care şi’au cumpărat, pe negândite, acel bilet de avion. Doar dus.

5 thoughts on “Totul e bine când la toţi ni’i bine

    1. mai, eu astept cu interes sa se faca vremea buna si ne-englezeasca si sa pot purta noua mea geaca de piele. Nu de alta, dar prima mea vizita la Londra e musai sa fie legendara, mi’am cumparat si un ghid pe care sper eu sa’l citesc in detaliu. Oricum, cand vin pe tine ma bazez! 😀

      1. Daca stai dupa vreme, nu o sa vii prea curand 😦 Totusi… CAND??? I must now, sa fac planuri, rezervari, rezerve de bere :))

      2. Eu una ma gandeam la un weekend prin aprilie asa. O sa’ti dau de veste. Oricum, te anunt ca poti sa refaci stocul de bere de pe acum, presimt ca’mi va fi sete :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s