Citiţi şi vă delectaţi

Men I wish I hadn’t slept with

Un titlu de blog care iţi atrage atenţia din prima secundă. Şi asta pentru că toţi avem propria colecţie de relaţii şi aventuri ratate pe care ne’am dori să le putem şterge de pe listă ca şi când n’ar fi existat vreodată.

Cine: Miss V e o tipă cu un umor absolut delicios, al cărei blog l’am citit într’o noapte albă de la un cap la altul, fără să mă mai opresc din râs. Se autodescrie astfel: “I get drunk and behave inappropriately. I also make bad decisions about the men that I sleep with. There may be a link between the above statements.”

De ce: Poate de bucurie că Slavă domnului, nu sunt singurul/a, poate din fascinaţia pentru ridicol sau din plăcerea de a te amuza de ghinioanele altora, eu una nu m’am putut abţine până n’am dat gata toate poveştile (relativ puţine la număr) ale lui Miss V.

Best of: Conceptul de Re-dating şi reciclare in materie de relaţii este unul foarte interesant, morala fiind: “To REDUCE your dating pollution, REUSE your old boyfriends, and RECYCLE past shags into present ones!“. Un alt post care merita citit este cel despre învăţăturile lui Miss V cu privire la micul-dejun on the morning after, lucru mult mai complicat decât s’ar fi aşteptat orice muritor de rând. Tot de la ea am aflat şi despre pericolele care se ascund în spatele a ceea ce numim internet dating, concluzia mai mult decât înţeleaptă fiind: “I think we should find our mates the old fashioned way- out in the wild (or drunk in a bar), not from behind a computer screen.”

Mic dejun de Bucureşti

Un blog fotografic proaspăt şi pe cât de simplu, pe atât de fermecător.

Cine: Verde ursuz îşi spune fotograful care vrea cu tot dinadinsul să ne demonstreze că un mic dejun în Bucureşti poate fi la fel de plăcut ca unul la Viena sau Paris. Pentru că, până la urmă, “It’s up to us to make our lives more beautiful.”

De ce: Pentru pasionaţii de fotografie culinară (sau de fotografie în general), pentru iubitorii de frumos, pentru fanii deco sau pentru cei în căutare de idei, e un blog numai bun de citit. Căci graba ne tot face să uităm că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, chiar de la micul dejun, care merită să fie savurat pe îndelete, sub aburii unei cafele cu un praf de scorţişoară şi o omletă rumenă. Sau un bol gustos cu musli şi fructe uscate. Sau o farfurie plină cu clătite bine coapte şi învelite în dulceaţă de zmeură. Sau ce vă face vouă ziua mai bună…

Best of: Îmi e aproape imposibil să aleg doar câteva dintre fotografiile care m’au adus mie zâmbetul pe buze, aşa că nu pot decât să vă invit pe voi să vă alegeţi favoritele.

Dear blank, please blank.

Cine: Legumele spunându’le tomatelor că testul a ieşit negativ (Turns out you’re a fruit. I know, we were surprised too!). Eva mărturisind lumii întregi că mărul a fost al naibii de bun, dacă vă consolează cu ceva. Comunitatea medicală transmiţându’i lui Stephanie Meyer că un extra cromozom cauzează sindromul Down, şi nu vampirism. Mai precis, orice posesor de idei trăznite e liber să’şi dea cu părerea.

De ce: Pentru că e demenţial! Genul de site pe care nu te mai înduri să’l închizi din browser şi care te face să’ţi pierzi nopţile râzând pe înfundate.

Best of: Sunt efectiv sute de posturi absolut hilare, dar ai nevoie de zile întregi să le descoperi pe toate. Aşa că o să fac o selecţie rapidă cu câteva care mi’au rămas încă în minte.

Dear 2012, I’m sorry, I have failed. It is up to you now. Sincerely, H1N1.

Dear Puzzle Piece, Now you fit… Sincerely, Scissors.

Dear Big Foot, Would you be up for some beers and a crop-circle party later tonight? Text me… Sincerely, Nessie.

Dear Romeo, My death isn’t the only thing I’ve been faking… Sincerely, Juliet.

Dear Lady Gaga, I won’t be needing you to write a bad romance after all. Sincerely, Stephenie Meyer.

Dear Pluto, If you’re not a planet, are midgets not people? That’s what I thought… Sincerely, Anonymous.

Dear bottle that hit Justin Bieber, You did good. Sincerely, Society.

Advertisements

7 thoughts on “Citiţi şi vă delectaţi

 1. “I think we should find our mates the old fashioned way- out in the wild (or drunk in a bar), not from behind a computer screen.” … ok, partial adevarat … si totusi as spune ca “fiecare doarme cum isi asterne” (partea cu “drunk” si faptul ca-n bar tipii cauta/vor orice altceva, da’ nu o relatie pe termen lung).

 2. poate ar trebui mentionat faptul ca-n cultura lor, britanicii se imbata pentru a putea socializa mai simplu 😉 dupa 3-4 beri sau alte tipuri de bauturi alegerea partenerului devine mai simpla astfel ca a doua zi ori realizezi ca-ti place de acea persoana ori te sperii de ea 😀
  By the way, today is Friday… so take care 😉

 3. haha, f faine, multumesc, inca niste materiale pentru consumat timpul putin care nu ar trebui consumat 😆

  daca ai timp sa te uiti pe net la “the argumental” :)sau la tv, pe DAVE

 4. @INTJ: nu stiu cine ar merge prin baruri sa’si caute iubirea vietii, dar povestile tipei nu despre dragoste sunt :))

  @Tomata: Stiu, aproape ca nu te poti desprinde de el 😀

  @N: da, ai absoluta dreptate, nu stiu ce s’ar face englezii fara alcool (si, in special, cum ar reusi sa faca cate 2-3 copii) :))

  @Sasha: timpul devine tot mai limitat cu astfel de tentatii in jur. Insa macar poti spune cu mana pe inima ca l’ai petrecut frumos! 😀

 5. pai da, asta ziceam si eu (adica oamenii, majoritatea, merg la “locuri de intalnire” diverse in functie de ceea ce cauta) … si, printr-o ciudata coincidenta, tipa e (still) single … asa cum (probabil) si vrea sa fie. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s