Bridget Jones despre mâncare

M-am gândit că după o discuție serioasă despre nutriție nu ar strica puțin haz pe aceeași temă, de data aceasta din înțelepciunea lui Bridget Jones

Studiile au demonstrat că dragostea, bunăstarea sau puterea nu aduc fericirea, ci urmărirea unor țeluri ce pot fi atinse: și la ce e bună o dietă dacă nu pentru asta?

Am realizat că am petrecut atâția ani ținând diete încât ideea că s-ar putea să ai într-adevăr nevoie de calorii pentru a supraviețui mi s-a șters complet din minte. Am atins punctul în care consider că idealul nutrițional este să nu mănânci absolut nimic.

Dieta lui Bridget Jones constă într-o combinație catastrofală de regimuri celebre adaptate într-un mod complet nepotrivit și arată în felul următor:

Mic-dejun: chiflă albă (Dieta Scarsdale – ușoară variație a feliei de pâine integrală specificată); baton Mars (Dieta Scarsdale – ușoară variație a jumătății de grapefruit specificată)

Gustare: două banane, două pere (trecut la Dieta F-plan din motive de foame și nemaiputând îndura morcovii recomandați de Scarsdale ca gustare). O cutie de suc de portocale (Dieta Raw anti-celulită)

Prânz: cartof copt (Dieta Scarsdale vegetariană) și hummus (Dieta Hay – bun cu cartofi pentru că sunt carbohidrați, iar micul-dejun și gustarea au fost ambele producătoare de alcaline cu excepția chiflei și a batonului Mars: mică deviere)

Cină: patru pahare de vin, pește pane și cartofi prăjiți (Dieta Scarsdale și Dieta Hay – producătoare de proteine); tiramisu; ciocolată Aero cu mentă.

Bănuiesc ca e de prisos să menționez că Bridget este un exemplu clasic de ”așa nu”…

One thought on “Bridget Jones despre mâncare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s