Supă à la snob

S-ar putea numi aşa din cauza unor ingrediente (şi pentru că e reţeta mea), dar promit că nu e deloc mâncare de snobi!

Ceapă, ardei gras, morcov, păstârnac, 1-2 roşii proaspete, cartofi şi cartofi dulci, toate tocate mărunt în cubuleţe sau orice formă practică. Se pun la fiert în vreo doi litri de apă filtrată (a la snob, da?), după care se adaugă doi pumi de quinoa şi alţi doi de linte roşie, plus un vârf de sare de mare. Se lasă la foc mic minim o oră, iar spre sfărşit se aruncă şi un vârf de ghimbir prosapăt, leuştean şi 2-3 linguriţe de seminţe tocate de in, floarea-soarelui şi dovleac (pentru puţină Omega-3).

Cam asta e reţeta, simplă şi rapidă, cum îi place oricărui snob🙂

4 thoughts on “Supă à la snob

    1. haha, ma crezi ca a trebuit sa caut pe google ce inseamna fleica?!
      am lasat’o mai moale cu fleica, nu mananc decat cand ies in oras la masa.

  1. Rezista cartofii o ora la fiert?

    In rest, suna intr-un fel de bine🙂

    La multi ani, om cu Barbie la cap! Si un 2013 cu sanatate si toate bucuriile pe care ti le doresti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s