O zi din viața unei pitzi

Pe la 10 dimineața, pitzi s-a trezit în patul ei de pitzi, între așternuturile din satin. Și-a pupat tandru, pe urechiușă, potaia ei de pitzi, un cățel minuscul pe nume Dior (E ca al lui Nicole Richie, fată!), după care s-a dus în baia ei de pitzi unde și-a făcut nevoile de pitzi, după care s-a spălat pe dinți cu periuța electrică, recomandată de 4 din 5 dentiști.

S-a întors în cameră, unde s-a postat în fața garderobei ei de pitzi, întrebându-se ce haine să mai poarte oare astăzi. Pentru că i-a fost imposibil să se decidă, s-a îndreptat către bucătăria ei de pitzi, unde și-a pregătit niste cereale Nestle fitness cu lapte degresat și un smoothie de mango, cum zice în Cosmo că e bun pentru ten. În timp ce răsfoia ultimul număr din Elle, a constatat că stilul animal print este în continuare la modă, așa că s-a hotărât să poarte o rochiță cu imprimeu de leopard, sandale cu toc și o gentuță Versace imitație de crocodil. Și-a atârnat cerceii de pitzi și s-a parfumat cu puțin Dolce Gabbana. A ieșit din casa ei de pitzi, butonând lejer pe smasung-ul ei roz de pitzi. S-a suit în mașinuța ei de pitzi și a plecat în grabă spre salon.

A ajuns la salon. Cosmeticiana o aștepta cu un frappuccino proaspăt, pe care pitzi l-a sorbit lent în timp ce i se uscau unghiile proaspăt decorate cu fluturași. Cosmeticiana tocmai i-a povestit că în seara precedentă se cuplase cu un milionar în Fratelli, așa că pe pitzi au început să o macine tot felul de gânduri. Iar gândurile de pitzi nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de milionar, bugetar, blogger, corporatist, liber-profesionist, homosexual, cocalar, doctor, popă, pitzi, crocodil, sau de câine – numa’ zic.

Roasă de invidie pe norocul cosmeticienei și cu unghiile proaspăt făcute, pitzi s-a îndreptat în grabă către sală. Acolo s-a schimbat în pantalonașii și bustiera Nike, și-a aranjat puțin machiajul și s-a urcat pe singura bandă liberă, înconjurată de alte pitzi asemenea ei. Cum toate pitzi din preajmă erau slabe și cu părul proaspăt vopsit, pe pitzi a noastră au început să o macine tot mai multe gânduri de pitzi. Și dacă una din astea îmi fură milionarul pe care ar trebui să-l storc eu de bani?

După cele 30 minute de țopăit pe bandă ca o căprioară și zâmbit galeș la antrenorul de fitness (cu un oarecare aspect de cocalar), pitzi a plecat înapoi către casă, în mașina ei de pitzi. Ajunsă acasă, și-a pregătit o baie cu multă spumă, după care si-a exfoliat și hidratat întregul ei corp de pitzi. S-a îmbrăcat apoi cu o altă rochiță de pitzi, ciclam de data asta (se pare că e culoarea sezonului!), și s-a încălțat cu pantofiorii aurii. Și-a luat plicul minuscul din paiete și s-a mai parfumat cu un strop de Dolce Gabbana, după care a ieșit în club.

Ajunsă în club, s-a întâlnit cu prietenele ei pitzi și și-au comandat toate câte un Cosmopolitan, pe care l-au sorbit în timp ce dansau lasciv pe muzica Shakirei. În tot acest timp, pitzi are grijă să țuguie buzele și să zâmbească provocator oricărui tip cu aspect de milionar. După vreo două ore, pitzi a reușit să vrăjească un tip, a mai băut un Sex on the Beach și merge acasă la proaspăta ei cucerire. Constată că tipul stă într-o garsonieră și își dă seama că este de fapt un corporatist, dar acum e deja prea târziu, tot ce poate să faca e să se simtă bine măcar câteva minute. E drept că nu-i un milionar sau măcar vreun liber-profesionist, dar cel puțin nu e bugetar sau, doamne ferește, blogger sau homosexual. Stând în pat, alături de corporatist, gândurile ei de pitzi nu o lasă să doarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul ei de pitzi.

Lasă că mâine seară agăț un milionar!

10 thoughts on “O zi din viața unei pitzi

Leave a comment